VIDEO Un motociclist și un biciclist s-au ciocnit, la Rădăuți. Amândoi au fost răniți

Un motociclist și un biciclist s-au ciocnit, la Rădăuți. Amândoi au fost răniți
La data de 22 mai 2024, la ora 08:42, lucrătorii Poliției Municipiului Rădăuți – Compartimentul Rutier au fost anunțați despre faptul că pe raza municipiului Rădăuți s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

Din primele verificări s-a constatat că în jurul orelor 08.40 Mario L., de 17 de ani, din satul Costișa, comuna Frătăuții Noi, județul Suceava, a condus o motocicletă pe strada 1 Mai din Rădăuți, având direcția de deplasare dinspre „piața de mașini” spre centrul orașului. Când a ajuns în dreptul barului Anovis, Vasile C., în vârstă de 54 de ani, din Rădăuți, în timp ce se deplasa în calitate de pieton, pe lângă bicicletă, s-a angajat în traversarea drumului printr-un loc nepermis și fără să se asigure corespunzător din ambele părți, ocazie cu care motociclistul a intrat în coliziune cu acesta, ambii fiind proiectați pe carosabil, suferind leziuni fizice.

Cele două persoane au fost transportate la Spitalul Municipal Rădăuți pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.
{inAds}
Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilometru rezultatul fiind 0:00 mg/l alcool pur în aerul expirat, apoi i s-a recoltat o probă biologică de sânge la Spitalul Municipal Rădăuți.

Biciclistul a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”. 

VIDEO:

Mai nouă Mai veche