Tânăr fără permis prins la plimbare cu mașina mamei, pe strada Teilor din Volovăț

Tânăr fără permis prins la plimbare cu mașina mamei, pe strada Teilor din Volovăț
Duminică, 5 mai 2024, la ora 23:05, echipajul din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Marginea a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism Ford pe strada Teilor din comuna Volovăț, județul Suceava.

La volan a fost identificat Avram L., de 22 de ani, din comuna Volovăț, care a prezentat pentru control documentele autoturismului condus, precizând faptul că, pe cele personale, nu le are asupra sa.

În urma interogării bazelor de date ale Poliției Române, a rezultat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
{inAds}
De asemenea, s-a procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest din dotare, rezultatul fiind negativ.

Cu privire la împrejurările prin care a intrat în posesia autoturismului, tânărul a precizat faptul că acesta aparține mamei sale, Cristina L., și era parcat în curtea locuinței de domiciliu.

Conducătorul auto a precizat faptul că, fără știrea mamei sale, s-a urcat la volanul autoturismului și a condus pe strada Teilor din comuna Volovăț, pe o distanță de aproximativ 100 metri, având intenția să se deplaseze la ferma de ovine pe care o deține familia sa pe raza aceleiași localități.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Mai nouă Mai veche