Un autoturism a luat foc în mers, la Brădățel

Un autoturism a luat foc în mers, la Brădățel
Duminică, 5 mai 2024, la ora 18:53, lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală Mălini au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că arde o mașină în satul Brădățel, comuna Horodniceni.

Din primele verificări s-a constatat că în jurul orelor 18:50, Adrian C. se plimba cu autoturismul Ford prin satul Brădățel, comuna Horodniceni, moment în care a fost avertizat de niște persoane că de sub compartimentul motor al autovehiculului iese fum, iar imediat în zona compartimentului motor a izbucnit un incendiu.

Conducătorul auto a coborât din autovehicul și a încercat să stingă incediul, dar nu a reușit, motiv pentru care a apelat numărul unic de urgență 112.
{inAds}
La fața locului au intervenit pompierii din cadrul ISU Bucovina care au localizat și lichidat incediul.

Pompierii au constatat cauza producerii incediului ca fiind un scurtcircuit electric de la un cablu din zona compartimentului motor. Totodată nu a existat pericol de propagare la alte bunuri.

Conducătorul auto a declarat faptul că apreciază că sursa probabilă de aprindere scurtcircuit electric și nu are suspiciuni că altele ar fi cauzele de izbucnire a incendiului.

În urma incediului, nu au existat victime omenești, autovehiculul Ford arzând în totalitate, prejudiciul fiind estimat la 13.000 lei.
Mai nouă Mai veche