Un bărbat a murit subit, la Capu Codrului, în timp ce mergea cu bicicleta spre casă

Un bărbat a murit subit, la Capu Codrului, în timp ce mergea cu bicicleta spre casă
La 16 mai 2024, la ora 07:54, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Gura Humorului au fost sesizați prin 112 despre faptul că o persoană a căzut de pe bicicletă, nu vorbește și nu reacționează în niciun fel.

A fost identificată persoana în cauză, Dan L., din satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa, în apropierea locuinței sale, în ambulanța sosită la fața locului, fiind în stare de inconștiență.

Echipajul SMURD a efectuat manevre de resuscitare, până la ora 08.50 când a fost constatat decesul acestuia.
{inAds}
Din verificările efectuate și în urma vizualizării imaginilor surprinse de către camerele de supraveghere aparținând Primăriei comunei Păltinoasa, amplasate în imediata apropiere, s-a stabilit faptul că în jurul orei 07.51, bărbatul se deplasa pe DN 2E, pe lîngă bicicletă, pe partea dreaptă a sensului său de mers, din direcția centrul Capu Codrului spre Gura Humorului, iar când a ajuns în apropierea locuinței sale i s-a făcut rău, mergând dezechilibrat, după care a căzut alături de bicicletă, în apropierea carosabilului.

Soția a menționat faptul că soțul său nu se află înscris la un vreun medic de familie și a mai avut probleme cardiace.

După constatarea decesului, cadavrul a fost depus la morga din cadrul Spitalul Gura Humorului pentru efectuarea autopsiei medico-legală pentru stabilirea cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche