O femeie a murit după ce a căzut trei etaje pe casa scării, într-un bloc din cartierul ANL Burdujeni

Marți, 4 iunie 2024, la ora 19.37, Daniel S., din municipuul Suceava, a sesizat prin 112 despre faptul că vecina sa Elena P., din municipuul Suceava, a căzut de la etajul al doilea și este inconștientă.

Din primele verificări s-a constatat că la ora 19:33, femeia se afla la etajul II în scara blocului de pe strada Putna din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava și era sub influența băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat și a căzut de la o distanță de 6,60 metri la demisolul scării, lovindu-se în zona capului și rămânând inconștientă.

În urma apelului la 112, la fața locului a sosit un echipaj de ambulanță care a transportat-o pe victimă Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde i s-au acordat îngrijiri medicale și i s-a stabilit diagnosticul prezumtiv: „multiple traumatisme cranio-cerebrale”, aceasta rămânând internată.
{inAds}
Ulterior, în jurul orelor 21.40 angajații Spitalului Județean Suceava au anunțat despre faptul că pacienta a decedat în urma rănilor suferite.

Nu au fost identificate urme de agresiune sau elemente ale unei fapte intenționate, căderea fiind accidentală ca urmare a dezechilibrării pe fondul consumului de alcool.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturir circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche