Un tânăr biciclist din Mălini a fost lovit mortal cu mașina de un afacerist beat din Găinești care a fugit de la locul accidentului și a fost prins în Vama Siret

Un tânăr biciclist din Mălini a fost lovit mortal cu mașina de un afacerist beat din Găinești care a fugit de la locul accidentului și a fost prins în Vama Siret
Miercuri, 5 iunie 2024, în jurul orei 01:15, Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că un bărbat este întins pe partea carosabilă pe DJ 209A, din direcția de mers Mălini către Slatina, în localitatea Pîraie.

Echipajul medical deplsat la fața locului a constatat decesul bărbatului.

Acesta a fost identificat ca fiind Vasile Buzdugan (foto), în vârstă de 24 de ani, din comuna Mălini. Totodată, polițiștii au identificat urme de accident rutier și au stabilit că tânărul se deplasa în calitate de biciclist, fiind acroșat de către un autoturism care a părăsit locul faptei.
{inAds}
Au fost alertate toate echipajele în serviciu și a fost identificat abandonat un autoturism marca Skoda în zona mănăstirii Slatina.

S-a stabilit că autotursimul este înmatriculat pe firma SVG Transporter SRL, din satul Găinești, județul Suceava, fiind demarate verificări pentru identificarea șoferului.

În urma activităților desfășurate, în jurul orei 07:45, a fost identificat Mihai Pîrlac, de 41 de ani, din Găinești, acesta fiind localizat pe raza de competență a orașului Siret.

A fost preluat în custodie de către polițiști și testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus ulterior la unitate medicală pentru prelevarea pobelor bilogice.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.
Mai nouă Mai veche