Ford Focus fără numere de înmatriculare, oprit în trafic la Trei Movile. Dosar penal întocmit de polițiști

Ford Focus fără numere de înmatriculare, oprit în trafic la Trei Movile. Dosar penal întocmit de polițiști
Marți, 9 iulie 2024, la ora 08:10, echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Suceava - Biroul Rutier, în timp ce efectua activități de supraveghere și control a traficului rutier pe DN17, a observat un autoturism Ford Focus gri care se deplasa dinspre municipiul Suceava către Stroiești, fără a avea montate placuțe de în matriculare în locurile speciale destinate din fața și spatele autoturismului.

S-a procedat la oprirea autoturismului Ford Focus, utilizând semnalele luminoase ale autospecialei de poliție concomitent cu semnalele acustice.

La volan a fost identificat Florin D., în vârstă de 39 de ani, din municipiul Suceava, care a prezentat cartea de identitate, permisul de conducere, autorizația de circulație provizorie a autoturismului Ford Focus și o asigurare RCA valabilă.
{inAds}

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii rutieri, a fost identificată seria de șasiu care nu figurează în bazele de date ale Poliției Române ca fiind înmatriculată sau înregistrată. În urma verificării bazei de date, s-a constatat că autoturismul figurează radiat de către autoritățile statului Belgia din 06 martie 2024.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcootest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.
Mai nouă Mai veche