Buletin de presă, 11 noiembrie 2016 - IPJ Suceava

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 10.11.2016, ora 14.30, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208A, în interiorul localităţii Ipoteşti, un bărbat de 45 de ani, din oraşul Liteni, a surprins şi accidentat ușor, o femeie de 46 de ani, din comuna Ipoteşti, angajată în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și victimei, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 10.11.2016, ora 15.57, în timp ce conducea autoturismul, pe DN 17, pe raza comunei Poiana Stampei, într-o curbă deosebit de periculoasă, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum, un bărbat de 39 de ani, din județul Botoşani, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a derapat şi a părăsit partea carosabilă.
În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat cu ambulanţa la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche