Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti, 21 noiembrie 2016

La data de 21.11.2016, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Rădăuți, împreună cu reprezentanții R.A.R. Suceava, a oprit pentru control pe strada Bucovinei din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 56 de ani, din municipiul Rădăuți.
În urma verificărilor, reprezentanții R.A.R. Suceava au stabilit faptul că, autoturismul este neînmatriculat și are număr fals de înmatriculare.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat” și „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”, ce va fi soluționat procedural.

La data de 21.11.2016, ora 15.50, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Fălticeni, a oprit pentru control pe strada 2 Grăniceri din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 41 de ani, din comuna Bogdănești.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 21.11.2016, în jurul orei 20.45, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, a oprit pentru control pe strada Ştefan cel Mare din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Bilca.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche