Evenimente rutiere cercetate de poliţişti, 2-3 decembrie 2016

La 02.12.2016, ora 17.15, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209A, în localitatea Horodniceni, un bărbat de 56 de ani, din comuna Mălini, l-a observat târziu și l-a accidentat pe un localnic de 57 de ani, care, fiind sub influența băuturilor alcoolice, se deplasa pe partea carosabilă în calitate de pieton.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 02.12.2016, ora 21.20, în timp ce conducea autoturismul pe DN 70, pe strada Bisericii, din comuna Ipotești, după o curbă la dreapta, o tânără de 20 de ani, din localitate, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a părăsit suprafaţa carosabilă.
În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto și a unei tinere de 18 ani din localitate, pasageră în autoturism.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 03.12.2016, ora 12.21, în timp ce conducea autoturismul pe un drum comunal din localitatea Vuliva, comuna Frătăuții Noi, un localnic de 42 de ani, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 29 de ani, din comuna Dornești.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a unei femei de 62 de ani, din comuna Frătăuții Noi, pasageră în același autoturism.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche