Locuri de muncă în agricultură, în Spania. Termen limită: 12 decembrie 2016

Solicitaţii de locuri de muncă în agricultură, la cules căpşuni în Spania, mai au la dispoziţie 4 zile, până la data de 12.12.2016, pentru a aplica la această ofertă. Noutatea acestei campanii de recrutare este dată de extinderea capacităţii de cazare, atât pentru femei cât şi pentru cupluri.

Reamintim celor interesaţi că durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2017.

Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica.

Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.

Persoanele care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul agenţiei, etajul I, camera 14, cu următoarele documente: copie carte identitate, CV EUROPASS, adeverință medicală cu mențiunea „apt pentru muncă“.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.