Spectacolul caritabil „Din suflet pentru inimi”, 10 decembrie 2016

Organizația studențească Clubul de Marketing împreună cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Suceava, Mi Alma, Centrul Wellness, Bujor, ASSIST și Sport Center organizează sâmbătă 10 decembrie, începând cu ora 17.00 la Iulius Mall prima ediție a spectacolului caritabil „Din suflet pentru inimi”.

Clubul de Marketing este o grupare studențească, formată din specialiști și studenți pasionați de marketing ce are ca scop principal sprijinirea studenților în vederea formării profesionale și susținerea companiilor din Suceava în ceea ce privește consultanța în promovare.
Prin acest eveniment, Clubul de Marketing face posibilă afirmarea tinerilor talentați din Suceava. Pe scenă vor urca tineri artiști, soliști și instrumentiști de muzică populară.
Donațiile bănești și materiale ce se vor strânge în urma spectacolului vor fi direcționate spre Sabina Șerban. Sabina, deși își dorește foarte mult să continue studiile liceale nu o mai poate face din cauza problemelor financiare cu care se confruntă familia din care face parte.
De asemenea, nevoile fundamentale ale Sabinei, cum ar fi hrana și îmbrăcămintea sunt cu greu satisfăcute, chiar dacă mama acesteia muncește zilnic într-un atelier de piese auto.
Am atins fericirea și scopul existențial atunci când știm că cel puțin o altă persoană din jurul nostru a respirat mai ușor pentru că am trăit noi, spunea psihologul american William James.
Sunt invitate la acest spectacol toate persoanele care își doresc în numele solidarității și al bunătății sufletești să ofere o șansă și o bucurie nesperată Sabinei.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.