Accident grav în Pasul Tihuța: două TIR-uri s-au ciocnit frontal. Unul dintre șoferi, preluat de elicopterul SMURDTraficul este blocat în Pasul Tihuţa, pe DN 17, în judeţul Suceava, unde două tir-uri s-au ciocnit. Ambii şoferi au fost răniţi, iar pentru una dintre victime, care este în stare mai gravă, a fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD.

Una dintre autoutilitare transporta textile, iar cealaltă era încărcată cu paleţi de lemn. Cele două tir-uri s-au ciocnit frontal, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava. Echipele de intervenţie au reuşit să îi scoată dintre fiare după aproximativ o oră.

Unul dintre şoferi este în stare mai gravă, cu fracturi multiple la ambele picioare, fiind solicitată intervenţia unui elicopter SMURD pentru transportarea acestuia la spital, potrivit sursei citate. La locul accidentului au intervenit pompierii de la Detaşamentul Vatra Dornei, Punctul de lucru Poiana Stampei, cu două autospeciale de descarcerare, o ambulanţă a Serviciului Judeţean, precum şi una de la SMURD, a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Potrivit Infotrafic, circulaţia în Pasul Tihuţa este blocată pe ambele sensuri.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.