Primarul comunei Iacobeni, Angelica Fădor, a demisionat din funcție optând pentru mandatul de deputatAvând în vedere adresa secretarului comunei Iacobeni prin care se înaintează demisia scrisă a doamnei Fădor Angelica, primarul comunei Iacobeni, aceasta optând pentru calitatea de Deputat în Parlamentul României, referatul secretarului unităţii administrativ teritoriale, cât şi procesul verbal al şedinţei Consiliului Local al comunei Iacobeni, judeţul Suceava, din data de 27.12.2016, prin Ordinul Prefectului judeţului Suceava nr. 557/ 28.12.2016 s-a constatat încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale a mandatului de primar al comunei Iacobeni, judeţul Suceava, a doamnei Fădor Angelica, ca urmare a demisiei.

Pe durata vacanţei funcţiei de primar al comunei Iacobeni, judeţul Suceava, atribuţiile ce îi sunt conferite primarului prin lege vor fi exercitate de drept de către viceprimarul comunei Iacobeni, judeţul Suceava, cu respectarea drepturilor şi obligaţiilor corespunzătoare funcţiei.

Biroul de presă al Instituţiei Prefectului – judeţul Suceava

Un comentariu:

  1. De ce deputata Angelica Fădor folosește în continuare singurul autoturism al Primăriei Iacobeni , forțându-i pe angajații primăriei să-și folosească autoturismele personale la deplasările în interes de serviciu . Binențeles , consumurile sunt decontate pe Primăria Iacobeni. La fel a procedat în timpul campaniei electorale pentru parlamentare când a utilizat exclusiv autoturismul primăriei pentru sute de deplasări în interes personal și de partid . Rușine dumneavoastră domnișoară Deputat . Ați început cu stângul . De fapt e formă continuată , având în vedere celelalte ”bube” .

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.