Suceava: Fostul director al Liceului Alimentar, încătușat după ce, beat la volan, a lovit două mașini în Moara și Suceava

La data de 29.12.2016, ora 17.53, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că pe str. 6 Noiembrie din localitate a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto implicați ar fi sub influența alcoolului.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Moara, Vasile Iuzic, de 65 de ani, din municipiul Suceava, a acroșat un autoturism, însă nu a oprit, ci și-a continuat deplasarea până în municipiul Suceava, unde, pe strada Mihai Viteazul, a acroșat un alt autoturism parcat și a plecat până pe strada 6 Noiembrie, unde a oprit, a coborât și intrat într-un bar, fiind identificat de polițiști.

Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, a refuzat și deplasarea la spital, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a dispus reținerea pentru 24 de ore, a bărbatului de 65 de ani, ce a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche