Vicovu de Sus: Șofer cu permisul anulat, depistat la volan

La 04.01.2017, jurul orei 14.30, un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus, a procedat la oprirea în trafic a unui autoturism având volanul situat pe partea dreaptă, despre care existau indicii că şoferul nu posedă permis de conducere, aceasta circulând din direcţia comuna Vicovu de Jos spre comuna Straja.
La volanul autoturismului oprit a fost identificat un bărbat de 35 de ani din oraşul Vicovu de Sus, care a declarat verbal faptul că nu are asupra sa documentele personale, nici cele ale autoturismului, iar permisul de conducere îi este anulat.
A fost verificat în baza de date constatându-se că are dreptul de a conduce anulat. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0.00mg/l alcool pur în aerul expirat și condus la sediul poliţiei în vederea întocmirii documentaţiei aferente.
Acesta a fost sancţionat contravenţional pentru lipsă documente și în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, cercetările fiind continuate de către Poliţia Oraşului Vicovu de Sus.
Mai nouă Mai veche