Siret: Doi minori prinși la furat în Piața Agroalimentară

La 05.02.2017, ora 01.40, echipajul de poliție aflat în serviciul de patrulare pe raza orașului Siret, s-a deplasat pe strada Mihai Teliman, cu autospeciala de poliție din dotare, ocazie cu care a intrat în interiorul Pieței Agroalimentare Siret, unde a observat două persoane de sex masculin care se ascundeau între tarabe. S-a procedat la interceptarea persoanelor care se ascundeau, totodată fiind găsite deschise ușile unei tarabe.
Cei în cauză au fost identificați ca fiind doi tineri, ambii de 17 ani, localnici, care au declarat că au deschis lacătele de la două tarabe pentru a sustrage bunuri, însă nu au reușit întrucât au fost surprinși de polițişti.
Cu ocazia controlului corporal efectuat asupra celor doi minori au fost găsite lacătele de la tarabele deschise, precum și o cheie utilizată la deschiderea lacătelor.
Din investigații s-a stabilit că cele două tarabe aparțin unui bărbat de 61 ani, localnic, iar cu ocazia cercetărilor acesta a precizat din tarabe nu lipsesc bunuri.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii tentativei la infracțiunea de „ furt calificat”, ce urmează a fi soluționat procedural de către polițiști.
Mai nouă Mai veche