Rădăuţi: Căruţă cu lemne transportate ilegale, confiscată de poliţişti pe strada Cuza Vodă

La 07.03.2017, ora 15.40, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Rădăuți a oprit pentru control pe strada Cuza Vodă din localitate, atelajul hipo condus de un bărbat de 46 de ani, din comuna Horodnic de Sus, care transporta material lemnos.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deține documente legale de proveniență sau transport, motiv pentru care, s-a solicitat sprijinul specialiștilor Ocolului Silvic Marginea, care, în urma inventarierii, au stabilit faptul că, bărbatul transporta ilegal 1,3 m.c. cherestea de esență rășinoase.
Materialul lemnos în valoarea de 169 lei, fără T.V.A. a fost confiscat, căruțașul a fost sancţionat contravenţional, pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010 cu modificările ulterioare, iar atelajul hipo, a fost indisponibilizat la sediul poliției, conform noilor reglementări legale în domeniu.

Un comentariu:

  1. saracii politisti....o caruta au vazut dar camioanele cu remorci cu lemn care tranziteaza orasul ...nu vad...oare toate camioanele sunt legal ca merg noaptea...??????

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.