Şofer depistat cu 153 km/h în Cumpărătura

În perioada 03.03.-05.03.2017, Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești, au organizat acţiuni pe raza județului pe linia combaterii excesului de viteză, a depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice, precum şi a celor care încalcă legislaţia rutieră, cu următoarele rezultate:
- infracțiuni constatate = 10;
- sancţiuni contravenționale aplicate = 563, în valoare de 228.463 lei, din care, 280 pentru încălcarea regimului legal de viteză;
- permise de conducere reţinute = 22, din care 8 pentru viteză;
- certificate de înmatriculare retrase = 11;
- conducători auto testaţi cu aparatul etilotest = 411.

Exemple:

Un bărbat de 35 de ani, din județul Neamţ, a fost depistat de aparatul radar în timp ce circula cu autoturismul pe DN 2, pe raza localității Cumpărătura, cu viteza de 153 km/h în localitate. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere.

Un bărbat de 28 de ani, din judeţul Cluj, a fost depistat de aparatul radar în timp ce circula cu autoturismul pe DN 17, pe raza localității Stroieşti, cu viteza de 101 km/h în localitate. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere.

Un tânăr de 21 de ani din comuna Vadu Moldovei, a condus autoturismul pe DJ 208E, pe raza comunei Dolhești, având o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat și fără a poseda permis de conducere, vehiculul fiindu-i încredințat spre a fi condus de proprietarul mașinii, un bărbat de 28 de ani din aceeași localitate, pasager în autoturism. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche