Suceava: Șofer beat încătușat pe strada Ion Irimescu pentru că a refuzat să se legtitimeze

La data de 19.03.2017, ora 00.55, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Ion Irimescu din localitate, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un bărbat de 44 de ani din comuna Dumbrăveni, care a refuzat să dea relaţii pentru stabilirea identităţii, având și un comportament agresiv, motiv pentru care, a fost imobilizat și încătușat.
Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
La unitatea medicală, după prelevarea primei probe biologice, bărbatul de 44 de ani, a fost de acord să se supună testării cu aparatul etilotest, ocazie cu care, i s-a stabilit o concentraţie alcoolică de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere suspendat pentru infracțiuni la regimul rutier.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.