Ţigări ascunse în bordul unui autoturism depistate în PTF Siret



* Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit și confiscat 200 pachete de ţigări în valoare de aproximativ 250 lei, ascunse în bordul unui autoturism condus de un cetățean român
* Autoturismul, în valoare de 28.000 lei, a fost ridicat în vederea confiscării, deoarece avea confecționat un spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor.


În dimineața zilei de 28 februarie 2017, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul român Nicolai S., în vârstă de 28 de ani, conducând un autoturism marca BMW, înmatriculat în Bulgaria.
Existând suspiciuni că acesta transportă țigări, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinii, persoanei și bagajelor, ocazie cu care au descoperit, ascunse și nedeclarate, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spațiu special amenajat sub planșa de bord, 200 pachete de ţigări, marca Marble, de provenienţă ucraineană.
Ţigările în valoare de 244 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6.000 lei.
Autoturismul marca BMW în valoare de 28.000 lei de lei a fost ridicat în vederea confiscării, deoarece avea confecționat un spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor.


Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Suceava
Comisar șef de poliție Ilie Poroch-Serițan
Mai nouă Mai veche