Zamca: Trei tineri prinși în flagrant în timp ce încercau să spargă geamul unei mașini

Joi, 9 martie 2017, în jurul orei 14.00, doi subofițeri jandarmi aflați în timpul liber, au observat, pe Strada Narciselor din municipiul Suceava, trei tineri care se deplasau printre autoturismele parcate în zonă și care staționau în zona unora dintre acestea. Având în vedere că tinerii se uitau prin geam în interiorul mașinilor, cei doi subofițeri au considerat că activitatea acestora este suspectă, continuând observarea lor.

La un moment dat, cei trei tineri s-au apropiat de un autoturism de teren, iar unul dintre aceștia a aruncat cu un obiect în geamul din partea dreaptă – față, ulterior continuându-și deplasarea. În scurt timp, cei trei au revenit la autovehicul, oprindu-se lângă acesta.

Jandarmii au anunțat telefonic colegii aflați în serviciu și i-au interceptat pe cei trei tineri. Un echipaj de jandarmerie a ajuns imediat la fața locului, constatând că persoanele în cauză sunt F. Elvis, de 19 ani și doi minori în vârstă de 16 ani, toți din comuna Șcheia. De asemenea, jandarmii au constatat că pe scaunul din partea dreaptă – față al autoturismului se afla o poșetă și o mapă cu documente, precum și faptul că geamul mașinii prezenta o urmă de lovitură.

Cei trei tineri au fost conduși la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, iar ulterior au fost predați Poliției Municipiului Suceava pentru continuarea cercetărilor.

Compartiment Informare şi Relaţii Publice

Niciun comentariu

Un produs Blogger.