Bărbat care a furat un buldoexcavator, încătușat de polițiști

La 25.04.2017 s-a dispus reținerea unui bărbat de 25 de ani, pentru o perioadă de 24 de ore, pe săvârșirea infracțiunilor de „furt în scop de folosință”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „refuzul recoltării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, violare de domiciliu”, „amenințare” și „distrugere”, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava.
În sarcina acestuia s-a reținut că la 28.03.2017, în jurul orei 19.30, profitând de neglijența proprietarului, a sustras un buldoexcavator, pe care l-a condus pe DN2E, pe raza comunei Marginea, fără a poseda permis de conducere. De asemenea acesta a refuzat să fie testat cu etilotestul, iar la Spitalul Municipal Rădăuți, a refuzat să îi fie recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
De asemenea, la data de 24.04.2017, ora 16.30, a pătruns fără drept în curtea locuințeiunei femei şi i-a adresat amenințări cu acte de violență de natură să îi producă o temere.
Urmează ca la 26.04.2017, suspectul să fie prezentat în fața procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, pentru dispunerea luării măsurii controlului judiciar.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.