Incendiu în localitatea Dragoşa

Incendiu în localitatea Dragoşa
16.04.2017, ora anunțării la 112 - 5:57

Militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Frumosu şi Vatra Moldoviţei, au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Dragoşa, comuna Frumosu.
La sosirea echipajelor, ardeau anexele gospodăreşti, construite din lemn, existând pericolul de propagare la casa de locuit şi la proprietatea învecinată.
Au ars acoperişul bucătăriei de vară şi al adăpostului de animale pe 100 de metri pătraţi, o magazie de materiale pe 80 de metri pătraţi, un atelier de tâmplărie pe 66 de metri pătraţi, circa 10 metri cubi de cherestea, scule şi unelte de tâmplărie, obiecte de mobilier şi aparatură electrocasnică. S-au degradat branşamentul electric al gospodăriei, 20 de metri pătraţi dintr-un perete al locuinţei învecinate, căpriorii acoperişului şi o cameră de la parter, de la aceeaşi clădire.
Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.
Incendiul a fost lichidat la ora 10:05, iar pompierii au salvat casa proprietarului, locuinţa învecinată şi anexele gospodăreşti.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.