Urmărire cu 166 km/h după un șofer beat, la Câmpulung Moldovenesc

La data de 23.04.2017, ora 02.22, echipajul poliţiei rutiere din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care circula pe strada Calea Transilvaniei din Câmpulung Moldovenesc, cu o viteză peste limita legală.
Conducătorul autoturismului nu a respectat semnalul regulamentar de oprire, ocazie cu care s-a procedat la urmărirea acestuia aprox. 10 km, constatându-se că pe această distanță a circulat cu viteza de 166 km/h, în momentul când acesta a ajuns pe DN 17 din comuna Pojorâta, în zona unei stații peco, a fost blocat și oprit în trafic.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că la volanul autoturismului se afla un bărbat de 33 ani din comuna Fundu Moldovei, care a fost testat cu aparatul alcooltest stabilindu-se că avea o concentraţie alcoolică în aerul expirat de 0,70 mg/l.
Celui în cauză i s-au prelevat probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei, întocmindu-se dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere a unui autovehicul cu alcoolemie peste limita legală”.
Mai nouă Mai veche