Accident în Suceava, pe strada Ion Irimescu. Un localnic care a depășit o coloană de mașini s-a izbit într-un gard

La data de 20.05.2017, în jurul orei 07.40, în timp ce conducea autoturismul pe strada Ion Irimescu din municipiul Suceava, un tânăr de 22 de ani, din localitate, s-a angajat în efectuarea manevrei de depășire a unei coloane de autoturisme, ocazie cu care, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil din zonă.
În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni minore, fapt pentru care, la fața locului s-a deplasat un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale, însă victima a refuzat transportul la spital, nefiind necesară internarea.
Cu ocazia cercetărilor, tânărul de 22 de ani a declarat polițiștilor faptul că, în momentul în care era angajat în efectuarea manevrei de depășire, conducătorul unui autoturism taxi, nu s-a asigurat la inițierea unei manevre de viraj la stânga, fapt pentru care, a fost nevoit să efectueze manevre de evitare a impactului și a intrat în gard. Autoturismul taxi a fost identificat de polițiști la locul accidentului, acesta fiind condus de un localnic de 66 de ani, însă, între cele două autovehicule nu a existat impact.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, tânărului de 22 de ani i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentul și soluționarea procedurală a cauzei.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.