„Fernando Krapp mi-a scris această scrisoare”, regia Alexander Hausvater

Prima ediție a Zilelor Teatrului „Matei Vișniec” va fi deschisă de un spectacol eveniment în regia reputatului regizorului Alexander Hausvater. Fernando Krapp mi-a scris această scrisoare, de Tankred Dorst și Ursula Ehler, după o nuvelă a faimosului scriitor spaniol Miguel de Unamuno (traducerea: Victor Scoradeț, adaptare Alexander Hausvater) se anunță un spectacol de suflet, de imaginație, și mai ales de redescoperire.

Alexander Hausvater, despre spectacolul Fernando Krapp mi-a dat această scrisoare:
„Un vis muzical, bazat pe magia inspirată din pictura contemporană spaniolă, spectacolul îmbină poezia, muzica, dansul flamenco, corala, proiecția video și un text de o fragilitate unică bazat pe romanul bine cunoscut al autorului spaniol, Miguel de Unamuno. Spectacolul are ca țintă o lume inexprimată, o lume a fanteziei si a umorului negru în care Iulia, o tânără fată, se ascunde. Când întâlnește un personaj suspect, cu un trecut dubios, ea devine inspirația unui adevărat roman polițist. Cel care a omorât o dată, va omorî din nou. Și dacă soțul ei, Fernando Krapp, ascunde asasinarea unei soții și a multor iubite, înseamnă că se pregătește pentru o nouă crimă.”

Premiera spectacolului Fernando Krapp mi-a dat această scrisoare are loc pe 15 mai, în prima zi a Festivalului de teatru de la Suceava și va fi precedat de avanpremiera anunțată pentru 14 mai, de la ora 19.00.

Biletul costă 25 de lei. Rezervări se pot face la telefon 0759048677.
Mai nouă Mai veche