Șofer de autobuz, cercetat penal după ce un pasager s-a lovit după o frână bruscă

La data de 15.05.2017, ora 08.10, I.P.J. Suceava a fost sesizat prin „S.N.U.A.U 112”, de o localnică de 33 de ani, despre faptul că, în urmă cu aproximativ 25-30 minute, în timp ce era pasager într-un autobuz de transport public local, a fost victima unui accident.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 15.05.2017, în jurul orei 07.45, în timp ce conducea autobuzul pe strada Cernăuți din municipiul Suceava, pentru a evita coliziunea cu un alt autovehicul, un bărbat de 38 de ani, din comuna Ipotești, a acționat brusc sistemul de frânare, moment în care, femeia a căzut pe podeaua autobuzului și s-a lovit de bagajul unui alt pasager.
După incident, victima a rămas în autobuz până în stația din proximitatea Policlinicii Areni, unde, după ce a coborât, a apelat ”S.N.U.A.U. 112”.
Victima a fost transportată cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.