Vatra Moldoviței: Șofer beat încătușat de polițiști pe DJ 176

La 07.05.2017, în jurul orei 22.55, în timp ce acționa pe DJ 176, pe raza localității Vatra Moldoviței, un echipaj rutier a efectuat semnal regulamentar de oprire unei autoutilitare, însă conducătorul auto nu s-a conformat și a continuat deplasarea circa 100-200 metri, după care, a oprit, a coborât de la volan și a fugit de la fața locului.
Ulterior, şoferul a fost identificat ca fiind un localnic de 44 de ani, proprietarul autoutilitarei care, la solicitarea polițiștilor a refuzat să se legitimeze și s-a manifestat violent verbal, motiv pentru care, s-a procedat la imobilizarea acestuia prin încătușare.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.