Motociclist beat prins după o urmărire de 5 kilometri. Și-a abandonat motocicleta și a încercat să se ascundă în pădure

La 12.06.2017, ora 20.55, în timp ce acționa pe raza comunei Horodnic de Sus, o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea a efectuat semnal regulamentar de oprire unei motociclete care nu avea aplicată plăcuța cu numărul de înmatriculare, însă conducătorul acesteia nu s-a conformat și a continuat deplasarea, iar după circa 5 km, a abandonat motocicleta și a fugit spre o zonă împădurită, însă a fost prins de poliţişti şi identificat în persoana unui tânăr de 19 ani din comuna Boroaia.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar motocicleta nu figurează ca fiind înmatriculată.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind sancționat contravențional.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.