Dărmănești: Localnic fără permis, beat la volan, s-a răsturnat cu un tractor neînmatricular

La data de 20.07.2017, în jurul orei 17.15, în timp ce conducea tractorul cu remorcă artizanală de tip faeton, pe DJ 209D din comuna Dărmănești, un localnic de 36 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat pe un teren agricol, adiacent drumului public.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului tractorului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar tractorul și remorca artizanală nu erau înmatriculate sau înregistrate.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.