Câmpulung Moldovenesc: Hoț care a furat o bicicletă, prins în flagrant la intersecția străzii Cavaler Cobilenschi cu Calea Bucovinei



La 23.09.2017, ora 03.00, în timp ce exercita sarcinile de serviciu, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului C-lung Moldovenesc, a oprit pentru control la intersecția străzilor Cavaler Cobilenschi cu Calea Bucovinei, un tânăr de 21 de ani din comuna Vatra Moldoviței, care se deplasa cu o bicicletă.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 22/23.09.2017, tânărul a consumat băuturi alcoolice la mai multe baruri din municipiul C-lung Moldovenesc, după care, în jurul orei 01.30-02.00, a sustras bicicleta din magazia neasigurată a unui imobil situat pe strada Calea Transilvaniei cu intenția de a se deplasa la domiciliu, însă a fost identificat de patrula de poliție.
Persoana vătămată, un localnic de 63 de ani, a declarat faptul că, valoarea bicicletei sustrase este de 200 lei, aceasta fiind recuperată și restituită victimei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche