Primarul Tomiță Onisii a înjurat și amenințat arbitrii la un meci de Liga a IV-a. Terenul din Liteni - suspendat o etapă, primarul - suspendat patru etape și amendat cu 400 de lei

Procesul verbal al ședinței Comisiei de Disciplină a AJF Suceava din 21 septembrie 2017:

1.CS GURA HUMORULUI – CSO SIRETUL DOLHASCA, LIGA A IV-A INTERCONTI, JUNIORI A1, disputat la data de 17.09.2017, arbitru VIERU ADRIAN, observator ANTONIU DUMITRU.
Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul MACOVEI ȘTEFAN de la echipa CS GURA HUMORULUI pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul MACOVEI ȘTEFAN de la echipa CS GURA HUMORULUI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă, cf. art. 63.1.g din RD AJF 2017.

2.CSO VIITORUL LITENI – AS VICTORIA VATRA MOLDOVIȚEI, LIGA A IV-A INTERCONTI, JUNIORI A1, disputat la data de 17.09.2017, arbitru PINTILII BOGDAN, observator RĂDĂȘANU ADRIAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul MANOLIU MARIAN IONUȚ de la echipa CSO VIITORUL LITENI pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul MANOLIU MARIAN IONUȚ de la echipa CSO VIITORUL LITENI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2017.

3.AS BRADUL VAMA – AS VOINȚA STROIEȘTI, LIGA A V-A, SERIA A II-A, disputat la data de 17.09.2017, arbitru GEOSU IONUȚ, observator ANDRIOȚCHI MUGUREL.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul BERCEA GAVRIL ANGHEL de la echipa AS BRADUL VAMA pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul BERCEA GAVRIL ANGHEL de la echipa AS BRADUL VAMA pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2017.

4.AS STEAUA DUMBRĂVENI – AS VIITORUL VEREȘTI, LIGA A V-A, SERIA I, disputat la data de 17.09.2017, arbitru BLĂNARIU FLORIN, observator MURĂRIȚA PETRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că au fost eliminați jucătorii: CRAINICIUC VASILE IOAN de la echipa AS VIITORUL VEREȘTI pentru fault de ultim apărător; AILIESEI BOGDAN IONUȚ de la echipa AS VIITORUL VEREȘTI pentru lovirea unui adversar (lovire reciprocă) și FORFOTĂ IONUȚ de la echipa AS STEAUA DUMBRĂVENI pentru lovirea unui adversar.

La comisie s-a prezentat antrenorul echipei AS VIITORUL VEREȘTI, d-nul AILIESEI VIOREL, care recunoaște comportarea jucătorului AILIESEI BOGDAN.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul CRAINICIUC VASILE IOAN de la echipa AS VIITORUL VEREȘTI pentru una etapă și 40 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.e din RD AJF 2017.

– suspendă jucătorul FOROFOTĂ IONUȚ de la echipa AS STEAUA DUMBRĂVENI pentru 3 etape și 250 lei penalitate sportivă cf. art. 63.2.4.a din RD AJF 2017.

– suspendă jucătorul AILIESEI BOGDAN de la echipa AS VIITORUL VEREȘTI pentru 3 etape și 250 lei penalitate sportivă cf. art. 63.2.4.a din RD AJF 2017.

5.CSO VIITORUL LITENI – AS VICTORIA VATRA MOLDOVIȚEI, LIGA A IV-A INTERCONTI, SENIORI, disputat la data de 17.09.2017, arbitru NAGHI PETRU, observator RĂDĂȘANU ADRIAN .

Din raportul de arbitraj s-a constatat că d-nul primar ONISII TOMIȚĂ la sfârșitul jocului a coborât din tribună în incinta terenului și a adus injurii și amenințări întregii brigăzi de arbitrii punând mână pe fața arbitrului asistent A2. Apoi d-nul primar s-a deplasat și a intrat în vestiarul arbitrilor unde a adus injurii și amenințări brigăzii de arbitrii, bruscându-l pe arbitrul jocului.

Comisia hotărăște: – suspendă pe d-nul ONISII TOMIȚĂ – primar pentru 4 etape și 400 lei penalitate sportivă cf. art. 6.8 coroborat cu art. 55.a din RD AJF 2017.

– suspendă terenul de joc din localitatea (oraș) LITENI pentru una etapă și 400 lei penalitate sportivă cf. art. 83.7 din RD AJF 2017.



COMISIA DE DISCIPLINĂ:
PREȘEDINTE: GUDULA MIHAI
VICEPREȘEDINTE: LEUCIUC FLORIN
MEMBRU: CONSTANTIN ADRIAN
SECRETAR: MURĂRIȚA PETRU
Mai nouă Mai veche