FOTO Accident teribil la Salcea. Impact frontal între un autoturism și un microbuz, trei persoane au fost rănite

Accident rutier pe DN29, în localitatea Plopeni. În urma coliziunii dintre două autovehicule, a rezultat rănirea a trei persoane. Au intervenit modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Suceava şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Cei trei răniţi, conştienţi, au fost transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.



Conform IPJ Suceava, la 12.10.2017, ora 14.20, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29, din orașul Salcea, un tânăr de 21 de ani din județul Botoşani, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens, unde, a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 38 de ani, din comuna Fântânele.


Din accident, a rezultat rănirea ușoară a celor doi conducători auto, precum și a unei tinere de 19 ani, din județul Botoșani, pasageră în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani.


Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.











Mai nouă Mai veche