Fălticeni: Femeie lovită în plin de o mașină, chiar pe trecerea e pietoni, la intesecția străzilor Mihai Eminescu - Ion Dragoslav


La data de 20.11.2017, ora 12.10, în timp ce conducea autoturismul pe str. Mihai Eminescu din municipiul Fălticeni, ajungând la intersecția cu str. Ion Dragoslav, o femeie de 23 de ani din comuna Vulturești, a accidentat o femeie de 55 de ani din localitate, care traversa regulamentar strada pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător, după care, a plecat de la fața locului, fiind identificată de polițiști la domiciliul soțului ei din municipiul Fălticeni.

Victima a fost transportată cu o mașină de ocazie la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acesteia și victimei li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche