Sucevean care avea nevoie de o injecție, refuzat la spital. Sute de suceveni au criticat reacția medicilor


Duminică, la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava s-a prezentat suceveanul Marius Boghian cu rugămintea de a-i fi administrată o injecție Cefort prescrisă de medicul de familie. Era a șaptea injecție din tratament și duminică nu găsise pe nimeni să-i o administreze. Suceveanul a fost refuzat și nu a găsit înțelegere nici la directorul medical spitalului.

Marius Boghian a relatat întâmplarea pe Facebook, iar postarea s-a viralizat imediat. La ora transmiterii acestei știri postarea lui Marius Boghian era distribuită deja de 418 ori, avea 148 de comentarii și adunase 428 de reacții. Cei mai mulți dintre utilizatorii Facebook au criticat reacția cadelor medicale.

Redăm mai jos integral postarea publicată de Marius Boghian:

„In ce tara traim Doamna ministru al sanatatii?
Astazi 18.02.2018 am mers la Spitalul Judetean Suceava sa fac o injectie Cefort prescrisa de medicul de familie! Intreb asisitena medicala de la receptie si ma duce la medicul de garda. Vad 2 doctorite tinerele, le explic ca e a 7 a injectie , la care imi raspunde rastit ca: nu iti fac. Nu ma obliga legislatia! Ii explic frumos ca am mai facut la urgente si ca sunt contribuabil la CAS. M-au tratat ca pe un caine si au zis : sa iti faca doctorul care ti a prescris. Am iesit spunand ca o sa apelez la nr de pe usa al directorului medical. Iau si sun la nr afisat unde scria "director medical'. Ii explic din nou si la doamna din telefon , ca e duminica si nu am gasit unde sa fac injectia. Aceasta doamna director imi explica elegant " sa ma duc la o clinica privata in Burdujeni!" Am umblat 2 ore prin oras, clinica inchisa, iar eu ramas cu tratamentul nefacut! Bataie de joc intr-o tara cu mizerii umane! PT CE PLATESC EU CAS? Cefortul am platit pret intreg, injectia la privat, dari la stat degeaba! Mariti salarii la medici! Ma refer la unele doamne doctorite gen cea de astazi de la UPU - Dna Buliga cica se recomanda. Multumim Spitalului Judetean Suceava si Ministerului Sanatatii!!!” - Marius Boghian
Mai nouă Mai veche