Vicovu de Sus: Numere de Anglia confiscate de polițiști, înlocuite de un tânăr cu numere provizorii expirate. Este acum cercetat penal


La data de 02.02.2018, în jurul orei 19.42, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, a oprit pentru control pe strada Nicolae Bălcescu din localitate, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de un localnic de 25 de ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date și a certificatului de înmatriculare din străinătate, prezentat de conducătorul auto, polițiștii au stabilit faptul că, numărul de înmatriculare provizoriu românesc, aparține unui alt autoturism și este expirat din 04.10.2016.
Totodată, polițiștii au mai stabilit și faptul că, la 21.12.2017, plăcuțele cu numărul de înmatriculare eliberate de Marea Britanie, au fost reținute pentru lipsa asigurării RCA obligatorii, fiind eliberată o dovadă fără drept de circulație.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche