FOTO Hoț prins de un elev-polițist după o urmărire ca-n filme pe străzile din Burdujeni

Urmărire ca-n filme, duminică după-amiază, pe străzile orașului Suceava. Aflat în permisie acasă, Marian Țabrea, elev al Școlii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj Napoca, se plimba cu o mașină împreună cu alți prieteni. În cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, tânărul a observat o persoană în vârstă care alerga și striga după un individ care avea în mâini o borsetă.

Viitorul polițist își dă seama că bătrânul tocmai a fost victima unei tâlhării, oprește mașina, coboară și pornește în urmărirea agresorului. Între timp, prietenii lui au sunat la 112.

După o urmărire de câteva sute de metri, din zona Dedeman până aproape de Orizont, elevul-polițist l-a ajuns și l-a imobilizat pe suspect. Borseta a fost recuperată de proprietar, iar suspectul a fost predat polițiștilor pentru continuarea cercetărilor.

„Ai tot respectul meu, Marian, și sunt convins că și al colegilor din toată țara, precum și al societății civile. De oameni ca tine este nevoie pentru schimbarea imaginii Poliției Române, acestea sunt unele dintre momentele care mă fac să fiu mândru că sunt polițist”, i-a transmis Bogdan Bănică, vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.