Accident la Todirești! Două persoane rănite după ce un motociclist puțin băut a pierdut controlul direcției și s-a izbit într-un șanț

La 29.06.2018, ora 22.10, în timp ce conducea motociclul înmatriculat în străinătate într-o curbă pe DJ 178A, din comuna Todireşti, un localnic de 19 ani, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns într-un șanț pe sensul opus.
În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului motociclului și a unui minor de 15 ani, din comuna Todireşti, pasager pe motociclu, cei doi fiind transportați cu ambulanța la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul de 19 ani nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche