VIDEO Mașină răsturnată într-o râpă de pe TransRarău. O femeie încarcerată este extrasă de pompierii militari

Mașină răsturnată pe Transrarău
Ora anunțării la 112 – 19:35

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc cu modulul SMURD și cu sprijinul a 4 salvamontiști și a unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, au intervenit în urma unui accident rutier produs pe DJ175B Transrarău.
Un autoturism în care se aflau 4 persoane (doi adulți, un bărbat de 40 de ani și o femeie de 61 de ani, și doi minori, respectiv un băiat de 12 ani și o fată de 13 ani) a ieșit în afara părții carosabile, la coborâre dinspre cabana Rarău, răsturnându-se la o diferență de nivel de aproximativ 7 metri.
Cei doi minori și bărbatul au ieșit singuri din mașină, însă femeia a rămas încarcerată, fiind conștientă și cooperantă, acuzând dureri toracice și abdominale.
Cu ajutorul accesoriilor din dotare, salvatorii au extras victima dintre fiarele contorsionate și au transportat-o la ambulanța SAJ.
Ulterior, ambulanțele SMURD și SAJ i-au transportat pe toți cei 4 la Centrul de Primire Urgențe al spitalului din Câmpulung Moldovenesc, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Mai nouă Mai veche