Cinci persoane rănite după ce un tânăr beat a intrat cu mașina într-un podeț, la Zaharești. Șoferul a fugit de la locul accidentului, dar a fost găsit și reținut în arestul IPJ Suceava

La 27.10.2018, în jurul orei 05.10, în timp ce conducea autoturismul pe un drum comunal neclasificat din comuna Stroiești, un localnic de 22 de ani, ce nu posedă permis de conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns într-un șanț și a intrat în coliziune cu podețul unui imobil.
După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției, fiind identificat ulterior. Din accident, a rezultat rănirea unui minor de 16 ani, localnic, pasager în autoturism, vătămarea ușoară a conducătorului auto și a altor 3 pasageri din autoturism, doi tineri de 13 și 22 de ani, localnici și un bărbat de 26 de ani, din comuna Comănești.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Tânărul de 22 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului sau ștergerea urmelor acestuia”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau al altor substanţe” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche