FOTO Soțul mort, soția și fiica grav rănite după un impact frontal violent între două mașini. Familia victimelor face un apel disperat pentru donare de sânge

Un sucevean de 35 de ani a murit, iar soția lui de 32 de ani și fetița lor de un an și trei luni au fost grav rănite într-un accident produs sâmbătă în localitatea Huedin din județul Cluj. 

Florin Laurențiu Tăutu se afla la volanul unui autoturism BMW seria 5. Din primel informații se pare că suceveanul a adormit la volan, iar mașina a intrat pe contrasens și s-a izbit violent într-un microbuz care circula regulamentar.

Bărbatul se întorcea din Franța împreună cu soția de 32 de ani și fetița lor de un an și trei luni. În urma impactului șoferul a murit pe loc, iar soția și fetița au fost grav rănite. Cele două au fost transportate la spital.

În microbuz se aflau un bărbat de 52 de ani din Mureș și soția acestuia de 51 de ani. Cei doi soți au fost răniți grav și au fost transportați la spital.

Soția șoferului, Anca Roxana Tăutu, se află acum în stare gravă în Secția de Chirurgie-Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca. Femeia are nevoie urgentă de sânge.

URGENT! Am nevoie de ajutorul vostru!!! Vă implor! Cumnata mea a fost implicată într-un grav accident de mașina, între Cluj și Oradea. E în stare critică și are nevoie de sânge. Putenți dona în orice centru din țară (indiferent de grupa de sânge), cu mențiunea obligatorie: SCJU Cluj, Terapie1, Tăutu Anca Roxana. Puteți dona și luni!! Mulțumesc”, este mesajul postat pe Facebook de Gabriela Borș.







Mai nouă Mai veche