VIDEO Gheorghe Flutur despre parcarea publică închisă cu barieră și folosită doar pentru mașinile șefilor Consiliului Județean

Accesul sucevenilor în parcarea de lângă clădirea Palatului Administrativ din municipiul Suceava a fost blocat recent cu o barieră. Parcarea este acum folosită doar de Consiliul Județean Suceava.

Întrebat despre motivul pentru care accesul în parcarea publică a fost restricționat pentru suceveni, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că instituția avea nevoie de locuri de parcare după ce strada Ștefan cel Mare a fost transformată în pietonal pe porțiunea din dreptul Palatului Administrativ.

Întrebat de ce accesul sucevenilor nu este permis nici în afara orelor de program ale instituției, Gheorghe Flutur nu a avut niciun răspuns. Președintele Consiliului Județean a afirmat că răspunsurile trebuie să le ofere Primăria Suceava.

Deși Gheorghe Flutur a motivat că blocarea accesului sucevenilor în parcare este necesar pentru a avea spațiu pentru mașinile de serviciu ale instituției, în realitate zona închisă cu barieră este plină doar cu mașinile personale ale șefilor din Consiliul Județean. 

Mai nouă Mai veche