Bătaie de joc pe Aeroportul Suceava! Lăcomia Wizz Air de a practica overbooking a lăsat fără locuri în avion șapte oameni cu bilete cumpărate pentru cursa de Londra



Șapte persoane care aveau cumpărate bilete pentru cursa spre Londra au constatat că nu pot urca în avion, marți seară, pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava, pentru că Wizz Air a vândut mai multe bilete decât numărul de locuri dinsponbile.

„Ticalosia Wizzair e mai mare decat pare!!! Faptul ca iti cumperi un bilet de avion nu iti ofera garantia ca te poți urca in avion. Sunt cel puțin 5 persoane care sunt în aeroport și nu pot să ajungă la muncă mâine dimineață pentru că acești ticăloși vând câte bilete vor. Dacă îi întrebi pe angajații lor de la aeroportul Salcea -Suceava, iti dau simplu cu flit: Wizz Air își permite să vândă câte bilete vor, peste numărul de locuri din avion. Așa companie, așa angajați! - de toată jena...pentru că își permit!!!”, a scris Daniel Bodnar pe Facebook.

Postarea bărbatului s-a viralizat după ce a fost distribuită pe pagina Dinu ZARĂ și a fost vizualizată de zeci de mii de persoane.

Pusă în fața valului de reacții negative, compania Wizz Air a îmbarcat în cele din urmă toate persoanele care și-au achiziționat bilete.
Mai nouă Mai veche