Gala Premiilor Societății Scriitorilor Bucovineni, vineri, la Biblioteca „I.G. Sbiera” din Suceava

Vineri, 13 decembrie 2019, la ora 11.00, la Sala de Artă „Elena Greculesi” a Bibliotecii Bucovinei „I.G. Sbiera” se va desfășura manifestarea „Cartea la ceas aniversar” - Gala Premiilor Societății Scriitorilor Bucovineni pentru carte publicată în anul 2018. Juriul a fost format din: Mircea A. Diaconu (președinte), Monahia Elena Simionovici, Isabel Vintilă, L.D. Clement și Alexandru Ovidiu Vintilă.

Organizatori sunt Societatea Scriitorilor Bucovineni în parteneriat cu Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” și Alexandria Librării, sub egida Consiliului Județean Suceava.

Pe parcursul evenimentului, participanții vor avea posibilitatea să asiste la o serie de momente muzical-artistice în interpretarea unor elevi de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava. Programul artistic este coordonat de directoarea adjunctă a instituției de învățământ suceveană, prof. Elena Istrate.

De asemenea, va fi lansat cel mai recent număr al revistei „Bucovina literară”, ultimul pe anul în curs.
Gala Premiilor S.S.B. va fi prezentată de Alexandru Ovidiu Vintilă, președintele S.S.B.

Organizatorii își doresc astfel să marcheze, printr-o manifestare emblematică pentru lumea scriitoricească din Bucovina, Anul Cărții în România.

Mai nouă Mai veche