Un individ care a fost părăsit de iubită i-a făcut scandal și a lovit-o în mijlocul drumului, la Iacobeni. Polițiștii au emis ordin de protecție față de agresor și i-au făcut dosar penal


Joi, 5 decembrie 2019, Postul de Poliție Iacobeni a primit spre soluționare plângerea unei femei de 36 de ani, din Vatra Dornei, care reclama faptul că la 30 noiembrie 2019 a fost agresată de fostul ei iubit, Dănuț U., de 50 ani, din Dorna Candrenilor, pe raza localității Iacobeni.

În urma verificărilor s-a constatat că în cursul anului 2019, femeia a început o relație cu Dănuț U. La scurt timp, bărbatul a plecat la lucru în Germania, menținând legătura cu femeia prin telefon ori prin intermediul rețelelor de socializare, timp în care i-a trimis acesteia mai multe sume de bani.

La 25 noiembrie 2019, bărbatul s-a întors în țară și a continuat să se întâlnească cu femeia cu care își petrecea o mare parte din timp. La scurt timp, între cei doi au apărut neînțelegeri motiv pentru care tânăra a refuzat să se mai întâlnească cu cel în cauză.

La 30 noiembrie 2019, în jurul orelor 15.00, în timp ce tânăra se deplasa pe trotuarul DN 17, în centrul localității Iacobeni, Dănuț U. a oprit autoturismul pe care îl conducea lângă aceasta și a coborât din mașină apropiindu-se de ea și a început o discuție care a degenerat, ocazie cu care femeia susține că a fost lovită de acesta.

Deși nu a sesizat imediat poliția, tânăra s-a prezentat la CML Câmpulung Moldovenesc, la 04 decembrie 2019, și în urma examinării s-a stabilit că aceasta prezenta leziuni ce necesită 3-4 zile de îngrijiri medicale, după care a formulat plângere penală împotriva agresorului pentru săvârșirea infracțiunii de lovire.

Având în vedere relația dintre cei doi, s-a procedat la evaluarea situaţiei de fapt şi a completării formularului de risc în urma cărora a fost emis Ordinul de protecţie provizoriu pentru bărbat, începând cu 5 decembrie 2019, ora 18.30, pe o perioadă de 120 ore respectiv 5 zile, cu interdicția de a se apropia la o distanţă de 100 metri faţă de tânără și copilul de doi ani al acesteia, rezultat dintr-o altă relație, până la 10 decembrie 2019 ora 18:30.

În cauză a fost întocmit dosarul penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,lovirea ori alte violențe”.
Mai nouă Mai veche