VIDEO Dorin Goian acuză că au fost făcute presiuni politice pentru ca Bucovina Rădăuți să cedeze meciul cu Foresta Suceava



Dorin Goian a făcut o serie de declarații incendiare după meciul pe care Foresta Suceava l-a câștigat în fața Bucovinei Rădăuți (3-0). Fostul fundaș al Stelei lasă să se înțeleagă că au fost „presiuni” pentru ca echipa lui să se „predea” în fața Forestei.

„Au fost presiuni mari şi telefoane multe din partea unor persoane, presiuni politice. Să ţină minte un singur lucru, că Dorin Goian va juca tot timpul numai şi numai pe teren! Dorin Goian nu face jocurile nimănui. Suntem în 2019 şi aşa cum am jucat şi cu Bacău, am jucat şi cu Foresta, cu Focşaniul şi cu orice echipă. A spus cineva că Goian nu vrea să ajute Foresta, că Goian aduce deservicii fotbalului sucevean. Este vinovat Goian pentru faptul că joacă corect şi că încearcă să implementeze o mentalitate corectă acestor copii”, a spus Goian la finalul meciului de la Rădăuți.



Partida dintre Bucovina Rădăuți și Foresta Suceava s-a disputat sâmbătă și s-a terminat cu victoria oaspeților, cu 3-0. Golurile au fost marcate de Valentin Hagiu (27, 59) și de Alexandru Marin (64).

În urma acestui rezultat, Foresta Suceava a terminat turul pe locul secund, în Seria 1, fiind la patru puncte de liderul Aerostar Bacău.
Mai nouă Mai veche