O fetiță de 10 ani și-a tăiat cu toporul două degete de la mâna stângă


Joi, 12 martie, la ora 19:00, I.P.J. Suceava a fost sesizat telefonic de către Spitalul Județean Suceava cu privire la faptul că la U.P.U. a fost adusă o minoră în vârstă de 10 ani din comuna Grănicești, cu leziuni la mâna stângă, ca urmare a lovirii cu un corp contondent tăietor.

În ziua de 12.03.2020, în jurul orei 15.50–16.00, în timp ce se afla la locuința bunicilor săi din localitatea Slobozia Sucevei, fata a ieșit din curtea locuinței pentru a se juca pe islazul comunal din fața acesteia.

La un moment dat aceasta a luat din magazia de lemne un topor cu care s-a deplasat pe islazul comunal, unde bunicii săi aveau tăiate lemne pentru foc și a vrut să facă niște surcele, moment în care s-a lovit cu toporul peste mâna stângă.

Minora a fost transportată de bunica ei cu un autoturism la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind ulterior transportată la U.P.U. din cadrul Spitalului Județean Suceava, unde i s-a stabilit diagnosticul „plagă tăiată degetele 3 și 4 mâna stângă”, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Cercetările sunt continuate de către Postul de Poliție Grănicești sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, cauza urmând a fi soluționată procedural.
Mai nouă Mai veche