Trei noi decese de zilele trecute, recunoscute abia acum de Spitalul Județean Suceava. Rezultatele analizelor au venit ieri, dar au fost raportate abia în această seară la INSP


Spitalul Județean Suceava a raportat abia în această seară trei decese ale unor persoane infectate cu coronavirus, deși rezultatele erau venite de ieri. Este vorba despre o persoană care a murit duminică și două persoane care au murit luni. Rezultatele analizelor au ajuns ieri, dar au fost raportate la Institutul Național de Sănătate Publică abia în această seară.

În total, la nivel național au fost înregistrate 11 decese, dintre care cinci la Spitalul Județean Suceava.

Astăzi a fost a cincea zi consecutivă în care Guvernul ține secret numărul personelor infectate cu coronavirus în fiecare județ în parte. Din informațiile pe care le deținem, numărul personelor infectate în județul Suceava a depășit o sută. 

Comunicatul Grupului de Comunicare Strategică:Au fost înregistrate încă trei decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numărul deceselor la nivel național ajungând la 11.

Bărbat, 59 ani, pacient Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere
precizată.
Data deces: 22/03/2020

Femeie, 80 ani, pacientă în Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere
precizată.
Data deces: 23/03/2020

Bărbat, 71 ani, pacient Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere
precizată
Data deces: 23/03/2020

Pacienții au fost confirmați pozitiv la COVID 19 în data de 23 martie 2020, atunci când s-au primit rezultatele probelor de laborator. Toți cei trei pacienți aveau afecțiuni medicale cronice pre-existente (boli cardiovasculare, diabet).

Decesele au fost raportate la INSP în această seară.

Mai nouă Mai veche