Legendara trupă britanică Smokie va concerta la Suceava de Ziua Naţională

În data de 1 Decembrie 2015, de Ziua Naţională, Consiliul Judeţean Suceava în colaborare cu Muzeul Bucovinei şi Centrul Cultural Bucovina, organizează un concert cu legendara trupă britanică de muzică rock, Smokie şi trupa Hara. Bugetul alocat acestui eveniment este de aproximativ 30.000 de euro pentru trupa Smokie şi 1.800 de euro pentru trupa Hara, plus 2.000 de lei pentru cazare şi masă. Scena şi sunetul vor costa 65.000 de lei.

Pentru a putea fi organizate manifestările de Ziua Naţională din data de 1 Decembrie 2015, dar şi cele prilejuite de Ziua Bucovinei, din 28 noiembrie, deliberativul judeţean a aprobat în şedinţa din data de 13 noiembrie 2015, modificarea calendarului acţiunilor culturale din acest an, precum şi alocarea sumelor necesare.

”Aceste modificări aduse calendarului acţiunilor culturale nu presupun cheltuieli bugetare suplimentare, instituţia de cultură Muzeul Bucovinei, prin acţiunile pe care le propune, respectiv organizarea unui concert cu artişti naţionali şi internaţionali, asigurarea scenei, sunetului, încadrându-se în prevederile bugetare aprobate pentru anul în curs”, se menţionează în expunerea de motive semnată de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Alexandru Rădulescu.


Biroul de Informare Publică al Consiliului Judeţean Suceava
17.11.2015
Mai nouă Mai veche